X

Uw inkoop optimaliseren?

Wij zijn uw partner voor het verrichten van kwaliteitschecks op locatie in China. Daarnaast kunnen wij u ontzorgen bij het vinden van een geschikte fabriek, het organiseren van de productie en het verzorgen van logistiek en transport. Ook voor het regelen en begeleiden van zakelijke ontmoetingen in China en het leggen van contacten, bent u bij ons aan het juiste adres.

CONTACT OPNEMEN

Tel (+31) 0592 250 088

Kwaliteitsinspecties

U produceert in China en wilt zekerheid dat de produkten die worden geleverd voldoen aan de afgesproken kwaliteitseisen. Controle ter plaatse vergt veel voorbereiding en tijd. Bovendien is het op dit moment door Covid-19 restricties lastig om het land in te reizen. Onze collega's ter plaatse staan tot uw dienst.  Ter plekke verrichten wij namens uw bedrijf inspecties bij de fabrieken, ook als het erg technisch wordt. Onze ingenieur kan helpen bij de controle-aanpak van electronische componenten. Wij informeren u snel en adequaat over de resultaten van de door ons uitgevoerde audits.

Sourcingdiensten

Een goede relatie met uw zakenpartners in China komt de prijzen, levertijden en kwaliteit ten goede. Het bouwen aan relaties met Chinese zakenpartners is een erg belangrijke voorwaarde voor succesvol zakendoen in China. Onze collega's ter plaatse (Clemens & Georg) spreken de Chinese taal en kennen de cultuur en zijn zeer ervaren in het leggen van duurzame contacten met chinese productenten. Zij verzekeren u van een ongekende versnelling in het opbouwen van hechte zakenrelaties in China.

Begeleiding van Beurs/zakenreis

Projectgroothandel is official partner van Cantonfair: de grootste import-en exportbeurs ter wereld. Wij verzekeren u van een efficiënte zakenreis en het doelgericht leggen van zakeljke contacten.  We begeleiden uw verblijf in China en organiseren fabrieksbezoeken. Vanuit onze kennis van de lokale gebruiken en ervaring met Chinese zakenpartners, verzekeren wij uw professionele presentatie. U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Nederland of China.

Inkoopbegeleiding

Wij assisteren u bij het volledige traject, vanaf het selecteren van geschikte producenten, de aanvraag van samples en het coördineren van orders. Onze aanpak garandeert dat de produktie in China voldoet aan uw kwaliteitseisen én dat u optimaal profiteert van de kansen die produceren in China biedt.  GuangzhouSourcing assisteert van A tot Z.

Juridische Diensten

Doet u zaken met China en wilt u juridische risico's optimaal beheersen? Wij hebben ervaring met het opzetten van rechtspersonen in zowel China als Hong Kong. Daarnaast kunnen wij u adviseren over het structureren  inkoop- en produktiecontracten en het beschermen van uw intellecuteel eigendom.  Met onze  inzet bent u verzekerd van optimale borging van de beheersing van juridische risico's.

Fabrieksaudits

Bent u op zoek naar een onafhankelijke partij met ruime ervaring in het auditen van fabrieken? Wij hebben oog voor belangrijke aspecten zoals de arbeidsomstandigheden, managementstijl en kwaliteitsbeheersing. Desgewenst kunnen wij een Chinese zakenpartner ook financieel doorlichten, zodat u zeker bent van de continuïteit van uw inkoopproces.

Sourcing van A tot Z

1

Leveranciers Selecteren

Wij selecteren producenten uitgaande van uw behoeften en eisen. Onze selectie is snel en adequaat omdat we al met heel veel partijen relaties hebben.

2

Due Diligence

Om zekerheid te verkrijgen over de betrouwbaarheid van geselecteerde fabrieken, voeren wij een due diligence onderzoek uit naar kandidaat-leveranciers. We controleren of er lopende juridische geschillen zijn en bezoeken de productiefaciliteit.

3

Onderhandeling

Ons lokale team voert namens u de onderhandelingen: betalingscondities, prijzen, incoterms, AQLs, etc. Met onze kennis van de markt, marktconforme prijzen en door vergelijking van proposities, verzekeren wij u van een objectief en competitieve aanbieding.

4

Inspecties

Wij inspecteren productiebatches en zorgen dat voldaan wordt aan uw kwaliteitseisen. Bij aanvang van het produktieproces beoordelen we samples, als het produktieproces loopt doen we periodiek steekproeven op opgeleverde batches.

5

Compliance

Het voldoen aan wet-en regelgeving is een speerpunt in onze aanpak. We verifiëren bestaande certificaties en assisteren bij het eventueel verkrijgen van benodigde nieuwe certificeringen.

6

Juridisch

Wij sluiten indien gewenst, namens uw onderneming (inkoop)contracten met onze Chinese entiteiten (WOFEs) – dit versterkt uw rechtspositie aanzienlijk mochten er zakelijke conflicten. ontstaan.

7

Logistiek

Wij organiseren het verschepen van uw orders. Zowel volle containers (FCL) als deelcontainers (LCL) kunnen via ons geboekt worden. Ook het samenvoegen van verschillende kleine ladingen is mogelijk.

8

Betaling

Bij het (vooruit) betalen van leveranciers loopt u risico’s. Wij denken mee en assisteren bij (bijvoorbeeld) het afsluiten van valuta-termijncontracten.

Over ons

Projectgroothandel is een inkoopkantoor dat in China opereert vanuit haar vestiging in  Guangzhou en in Nederland vanuit haar vestiging in Assen. Met ons internationale team (Nederlands, Duits, Chinees)  zijn wij in staat een ‘brug’ te vormen tussen de westerse manier van zakendoen en de gebruiken in China. U bent van harte welkom om kennis te maken bij ons in Assen of op locatie in Guangzhou, China.

Kars

Client Lead

Mart

Account manager

Frits

Business Accelerator

Clemens

Project Lead

Renze

Electrical Engineer

Recente projecten

Neem contact op